Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

Kültür

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Imam-i Gazali’ nin en büyük eseri olan Ihya-u Ulum’id-din, her dönem Müslümanlar için ilk akla gelen basvuru kaynagi olmus ve bu esere büyük güven duyulmustur.Ihya-u Ulum’id-din içinde yer alan konularin her biri, eserin orjinal anlatimi asla bozulmadan, akici ve duru bir dil kullanilarak çevirisi y..
128,55TL 156,09TL
Vergiler Hariç:128,55TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Içinde yer alan kissalar ve haberlerle insanlarin ibret almalarini saglamak için düsünce ufuklarini genisleten yegane kitap. Bu sayede en güçlü metodu, en dogru yolu açiklamis, içinde yer alan hükümlerin açiklanmasiyla düsünce alanimizi genisletmistir. Allah bu kitabinda helal ve harami açik olarak..
128,55TL 156,09TL
Vergiler Hariç:128,55TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
“Bir anlik/saatlik tefekkür, dogrusu bir yillik nafile ibadetten üstündür.”(Hadis-i Serif) Kaldi ki Yüce Rabbimizin Kitabinda; tefekkür, düsünme, ibret alma, dikkatli ve titiz olarak incelemeyle ilgili olarak çok tesviklerde bulunulmus ve buna iliskin hükümler yer almistir. Yüce Allah söyle buyurmus..
128,55TL 156,09TL
Vergiler Hariç:128,55TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Ey Dinle kardesim! Sana ilimlerin amacini ve sirlarini, farkli mezheplerin yanlislarini ve derinliklerini yazip aktarmam için benden istekte bulundun.Ayni zamanda degisik firka ve anlayis çevrelerinin çalkantili anlayislari ve görüsleri arasindan hakki nasil seçip çikarabildigimi, aralarindaki çelis..
129,29TL 157,00TL
Vergiler Hariç:129,29TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
“Dünden Bugüne Edep Gelenegimiz” Radyo Onbes’te yapilan “Edep Sohbetleri” programinin kitaplastirilmis; kitaplasirken de siirlerle, hikayelerle, resimlerle zenginlestirilmis hali.Bu kitabi okurken Osmanli terbiyesi ile yetismis son sahsiyetlerin davranis biçimlerini görecek, göç ederken biraktiklari..
131,89TL 160,16TL
Vergiler Hariç:131,89TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Neden Namaz? Çünkü namaz, imandan sonra Rabbimizin en çok üzerinde durduğu bir ibadettir. Hz Peygamberin hayatının ayrılmaz parçasıdır. Namaz hayatın ta kendisidir. Hiç bir şekilde terkine izin verilmemiştir. Buna rağmen günümüz Müslümanlarının en çok ihmal ettiği kıymetini bilemediği bir ibadettir...
133,84TL 162,52TL
Vergiler Hariç:133,84TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Her hayat, baslibasina bir mucizedir. Her yeni hayatla, gözle görülmez küçücük bir hücre adim adim birbiriyle uyumlu o kadar çok azasiyla varedilir; ve tek hücre duyan, gören, hisseden, düsünen, üzülen, sevilen, memnun olan bir insana dönüsür. Sebeplerin aciz kaldigi bir mucizedir bu.Elinizdeki kita..
142,66TL 173,23TL
Vergiler Hariç:142,66TL
Allah'ın İsimlerinin Sırları ve Manalarının Keşfi  (4022)
-18 % STOK TÜKENDİ
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Ürün Adı: Allah'ın İsimlerinin Sırları ve Manalarının KeşfiÜrün Markası: Lisinya..
142,99TL 173,99TL
Vergiler Hariç:142,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Imam-i Gazali' nin en büyük eseri olan Ihya-u Ulum'id-din, her dönem Müslümanlar için ilk akla gelen basvuru kaynagi olmus ve bu esere büyük güven duyulmustur. ihya-u Ulum'id-din içinde yer alan konularin her biri, eserin orjinal anlatimi asla bozulmadan, akici ve duru bir dil kullanilarak çevirisi ..
145,31TL 176,44TL
Vergiler Hariç:145,31TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
“Islam Akaidi” Islam dininde kesinlikle inanilan hususlar manasina gelir ki, bunlara ‘’Iman Esaslari’’ da denir. Buna göre iman esaslarini ihtiva eden ilme de “Akaid Ilmi’’ denir. Akaid Ilmi; Allah’ in varligindan, sifatlarindan, fiillerinden bahseden bir ilimdir. Akaid ilminin gayesi, taklitten kur..
145,31TL 176,44TL
Vergiler Hariç:145,31TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Aile Saadeti, evlilikle ilgili akla takilan hemen her konu için basvurulabilecek, güvenilir kaynaklardan yola çikarak kaleme alinmis ender eserlerden. Ailede güzel geçim ve huzuru temin etme yollari, evlilikte yasanan sorunlarin çözümü, kadinin ve erkegin yuvadaki vazifeleri ve haklari, gelin-kaynan..
146,48TL 177,87TL
Vergiler Hariç:146,48TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Elinizdeki eser, bundan yaklasik 900 yil önce yasamis büyük Islam âlimi Imam Gazali’nin bir ögrencisine cevap niteliginde yazmis oldugu ögüt, tavsiye ve açiklamalari içermektedir. Ögrencisi, mektubunda -bugün de birçok gencimiz için sorun olan- hangi bilgileri ögrenmesi, dogru yola nasil ve kimlerin..
146,48TL 177,87TL
Vergiler Hariç:146,48TL
Gösterilen: 25 ile 36 arası, toplam: 69 (6 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.